Anthonis Steven

Steven Anthonis is de oprichter van Beursprognoses en de auteur van het boek Leren Traden.  Hij geeft ook regelmatig seminars in opdracht van enkele bekende brokers.

BoostYourTrading

BoostYourTrading richt zich volledig op stapsgewijze groei van de beleggingsrekening en maakt daarbij gebruik van CFDs. Daartoe zijn de unieke strategieën met een relatief laag risico ontwikkeld. Voorafgaand aan elke transactie zijn het verwachte rendement en risico vrij exact bekend. Geen verrassingen dus.

Hoogland Jack

Jack Hoogland is de uitgever van Topaandelen, een service waarmee hij op korte tijd een enorme aanhang heeft gekregen. Met zijn eigen unieke criteria selecteert hij de goedkoopste aandelen van de sterkste en best presterende bedrijven.

Liefooghe Frederik

Frederik Liefooghe is een ervaren belegger in de privé-sfeer. Hij volgde aan de NHA de cursus Praktisch Beleggen en heeft een diploma Toegepaste Informatica.Hij volgde de cursus Journalistiek aan de CVA Antwerpen.
Professioneel was hij 14 jaar werkzaam in de IT wereld als database administrator.

Monest

Bij Monest leer je onafhankelijk en kritisch beleggen. Via onze website, workshops en webinars willen we mensen op een educatieve manier begeleiden in hun zoektocht naar hun eigen winstgevende beurssysteem.
Voor tips en gratis webinars kan je bij Monest terecht op www.monest.be.

Redactie

De redactie van Beursprognoses laat visies van verschillende analisten aan bod laten komen. Optimistische en pessimistische visies zijn nodig om als belegger steeds voorbereid te zijn op alle mogelijke scenario's.

Slim Beleggen

Slim Beleggen biedt een nieuwe kijk op beleggen. Er worden langdurige cycli geanalyseerd met daaraan gekoppeld een reeks strategische beleggingen en concrete tips in diverse activaklassen. De methodes en strategieën worden in praktijk omgezet in rapporten/publicaties van Slim Beleggen. Slim Beleggen is vanuit verschillende achtergronden ontstaan: Bancaire sector (KBC Securities, KBC Bolero, …), Financiële media (Cash/Trends, Inside Beleggen, …) en consultancy.

Stocktimer

Onze systemen generenen geheel geautomatiseerde Tradesignalen. Onze abonnees ontvangen 's avonds via de e-mail Swingtrade Signalen voor de volgende beursdag. De tradesignalen worden gegenereerd op de AEX, BEL 20, CAC 40,  DAX en EUROSTOXX 50. Meer info op Stocktimer.nl.