Slim Beleggen

Slim Beleggen biedt een nieuwe kijk op beleggen. Er worden langdurige cycli geanalyseerd met daaraan gekoppeld een reeks strategische beleggingen en concrete tips in diverse activaklassen. De methodes en strategieën worden in praktijk omgezet in rapporten/publicaties van Slim Beleggen. Slim Beleggen is vanuit verschillende achtergronden ontstaan: Bancaire sector (KBC Securities, KBC Bolero, …), Financiële media (Cash/Trends, Inside Beleggen, …) en consultancy.

Nieuws gepost door Slim Beleggen


Betekent Bitcoin het einde van de banken?

door Slim Beleggen geplaatst op 3 maart 2016
Bij de Bank of England wordt serieus nagedacht over het gebruik van Bitcoin als alternatief op het huidige monetaire systeem. Adjunct-gouverneur Ben Broadbent, voormalig Goldman Sachs econoom, ziet veel voordelen in een Bitcoinsysteem. Maar hij waarschuwt ook voor de potentiële gevaren.

Moeten we in nieuwe beursgangen investeren?

door Slim Beleggen geplaatst op 4 februari 2016
Facebook is een prachtig voorbeeld van een nieuw bedrijf dat een beursnotering kreeg op Wall Street. De reden dat Facebook een prachtig voorbeeld is, komt door het feit dat het aandeel Facebook sinds haar beursgang flink in waarde is gestegen. Zo kwam Facebook in 2012 voor 38 dollar naar de beurs en op dit moment beweegt het aandeel rond de 114 dollar.

1 2