Beursprognoses - Blijf aan de juiste kant van de markt!

Blijf aan de juiste kant van de markt!

U bent hier : Home » Analisten » Monest.net

Analisten


Monest.netlogo Monest

Bij Monest leer je onafhankelijk en kritisch beleggen. Via onze website, workshops en webinars willen we mensen op een educatieve manier begeleiden in hun zoektocht naar hun eigen winstgevende beurssysteem.

Voor tips en gratis webinars kan je bij Monest terecht op volgende pagina:

Overleven in Turbulente Markten EN Leren Beleggen!

 

Sociale netwerken

logo Monest

Gratis Signaal Wells Fargo!

In deze mail krijg je een LIVE- voorbeeld van A tot Z van een Monest Signaal kandidaat. Hopelijk kan het je bekoren! We hebben er opnieuw voor gezorgd dat alles duidelijk beschreven staat - van de screen- instellingen in Chartmill, tot technische analyse, het inleggen van het order en natuurlijk het broodnodige risicobeheer. We hopen van harte dat je er iets uit kan halen of er iets van bij kan leren!logo Monest

Goud snijdt hout?

Hoe moet het verder met goud? Kan de financiële industrie ons hier een antwoord op formuleren? En wat doet de tegendraadse belegger in deze situatie? Op de beurs is het in elk geval de kunst om daar te gaan waar het het minst druk is, meent Dirk Vandycke van Monest.

logo Monest

Top 10 aandelen van 2014 door Dirk Vandycke

“Het beursjaar 2013 zit er op. Hopelijk voor u een goed beleggingsjaar. Voor wie onze twee kandidaten kocht uit vorige nieuw(jaar)sbrief alvast wel, met een winst van 105,33% voor Facebook en 56,5% voor FBHS. Met glans de beste resultaten en flink beter dan wat indexen in die periode presteerden. Van 26,39% voor de S&P500 tot 16,24% voor de BEL20 en maar 14,72% voor de AEX. Individuele aandelen selecteren loont dus nog steeds de moeite!Alle communicatie i.v.m. uw gegevens gebeurt over een beveiligde verbinding! Klik hier om meer te lezen over hoe wij uw gegevens beveiligen.


Fouten opgetreden:


Alle communicatie i.v.m. uw gegevens gebeurt over een beveiligde verbinding! Klik hier om meer te lezen over hoe wij uw gegevens beveiligen.


Fouten opgetreden:


Alle communicatie i.v.m. uw gegevens gebeurt over een beveiligde verbinding! Klik hier om meer te lezen over hoe wij uw gegevens beveiligen.


Fouten opgetreden:


Fouten opgetreden:

Nieuwe abonnees krijgen het gratis rapport "Handelen op de financiële markten: hoe enkele honderden euro's volstaan om te leren traden".

Emailhosting door YMLP
Fouten opgetreden:

U wilt een reactie melden als ongepast. Geef ons hieronder aan waarom u deze reactie ongepast vindt. Wij nemen vervolgens uw commentaar in beraad.


5 + 1 =