Bodem gezet bij GoPro?

door Steven Anthonis geplaatst op 5 maart 2016
GoPro tikte in 2015 nog de 65 dollar aan maar werd sinds toen zwaar teruggefloten. In februari maakte het aandeel zelfs een dieptepunt onder de 10 dollar. Maar ondertussen werd de 15 dollar alweer getest.
Er staan enkele technische lichtpuntjes op de grafiek. Bij de bodem in februari zagen we een positieve divergentie verschijnen, waarbij de indicatoren reeds hogere bodems maakten terwijl de koers nog lagere bodems maakte. Dit is vaak de voorbode van een trendommekeer en GoPro kon de voorbije weken al fors herstellen.

We zien ook dat de 20 MA alweer opwaarts is omgebogen, terwijl de koers voor het eerst sinds lang boven de 50 MA gaat piepen.

GoPro heeft nog wat werk voor de boeg om de trendommekeer nog verder te bevestigen. We kijken alvast uit naar een slot boven de rode dalende trendlijn en een golden cross van de 20 en 50 MA. Aan de bovenkant zijn de $17 en $20 de eerste richtpunten als het positief scenario zich kan doorzetten. Aan de onderkant zien we de koers het liefst boven de $10 - $11 blijven. Lukt dit niet? Dan kan de dalende trend zich alweer verder zetten.
EUR/USD en Elliott Wave
EUR/USD en Elliott Wave
Faber: markten gaan terug dalen
Faber: markten gaan terug dalen

Gerelateerde nieuwsberichten


'ECB maakt systeem kapot'

door Redactie geplaatst op 14 maart 2016
De ECB wil de inflatie kost wat kost dicht tegen de 2 procent brengen en wordt zo als het ware een kamikazepiloot. Dat zegt Nout Wellink, oud president van De Nederlandsche Bank.