KBC en ING positief voor Telenet

door Redactie geplaatst op 17 juni 2016
KBC en ING zien kansen in het Telenet aandeel en verwachten een stijging van 35 tot 45 procent.
Telenet stelde vorige week een nieuwe bundel voor, waarbij het bedrijf probeert om het ganse gezin aan zich te binden. Na de overname van Base kan Telenet nu zelf een bundel van vaste en mobiele telefonie, vast en mobiel internet en digitale televisie aanbieden. In de bundel Wigo kan een gezin beschikken over een aantal sim-kaarten voor smartphones en tablets, aangevuld met digitale televisie en vaste telefonie en internet. De gezinsleden kunnen de mobiele data onderling verdelen, een uniek aanbod in België. Doorgaans verbruiken kinderen veel meer mobiele data, waardoor ze vaker een duurder abonnement nodig hebben of klant zijn van een alternatieve aanbieder zoals Mobile Vikings.

KBC heeft een 'accumulate' advies voor Telenet en kleeft een koersdoel van 54 euro op de aandelen. ING geeft een koopadvies en hanteert een koersdoel van 58 euro. Vorige maand gaf Kempen Capital Management ook al een koopadvies met een koersdoel van 63 euro.
Gaat Amerika crashen?
Gaat Amerika crashen?
Swing beleggen in Aandelen, Opties en CFD's (Avond-seminar in Antwerpen)
Swing beleggen in Aandelen, Opties en CFD's (Avond-seminar in Antwerpen)

Gerelateerde nieuwsberichten


'ECB maakt systeem kapot'

door Redactie geplaatst op 14 maart 2016
De ECB wil de inflatie kost wat kost dicht tegen de 2 procent brengen en wordt zo als het ware een kamikazepiloot. Dat zegt Nout Wellink, oud president van De Nederlandsche Bank.