Koopadviezen voor Kite Pharma

door Redactie geplaatst op 7 juni 2016
Het biotechbedrijf Kite Pharma werd de afgelopen dagen op verschillende koopadviezen getrakteerd.
Kite Pharma kondigde recent een nieuwe samenwerking aan met Cell Design Labs; samen zullen ze trachten nieuwe behandelingen tegen kanker te ontwikkelen. Kite Pharma investeerde 6 miljoen dollar in Cell Design Labs, na de investering van 1 miljoen dollar enkele maanden geleden. immunotherapie. Cell Design Labs zal ook geld ontvangen van Kite Pharma om het onderzoek te bekostigen. In ruil krijgt Kite Pharma de wereldwijde rechten op alle ontwikkelde medicijnen.

Kite heeft al verschillende studies lopen voor de immunotherapie behandelingen. Als alles goed gaat zou Kite tegen het eind van dit jaar een goedkeuring van de FDA kunnen vragen voor KTE-C19, wat mogelijk een miljardenomzet kan genereren.

Analist Jason McCarthy van Maxim Group geeft een koopadvies voor het aandeel en zet het koersdoel op 87 dollar, zo'n 55 procent boven de huidige koers. John Newman van Canaccord Genuity hanteert een koersdoel van 75 dollar.
George Soros is bearish
George Soros is bearish
Zweten in juni!
Zweten in juni!

Gerelateerde nieuwsberichten


'ECB maakt systeem kapot'

door Redactie geplaatst op 14 maart 2016
De ECB wil de inflatie kost wat kost dicht tegen de 2 procent brengen en wordt zo als het ware een kamikazepiloot. Dat zegt Nout Wellink, oud president van De Nederlandsche Bank.