Succesvol leren handelen in CFD's?

door Steven Anthonis geplaatst op 17 oktober 2010
In deze video toon ik nogmaals hoe je succesvol kan handelen met een beperkt kapitaal. Er is slechts 1 voorwaarde: de winsten die je maakt moeten alle geboekte verliezen ruimschoots overtreffen...

Traden kan niet zonder verliezen te slikken. Je zal altijd foutieve trades doen en je kan nooit 100% juist zitten. Het is belangrijk om de verliezen onder controle te krijgen. Verlies je 5 keer 100 euro en win je 3 keer 200 euro, dan maak je op het einde van de rit toch 100 euro winst. Zo zit winstgevend handelen in mekaar.

Het platform dat ik hiervoor gebruik kan je hier downloaden. Het is een heel gebruiksvriendelijk platform om kennis te maken met CFD's en de forexmarkt. Bovendien kan je al met 100 euro van start gaan.

Let op: Your capital is at risk. Winsten maar ook verliezen worden uitvergroot. Neem geen te grote posities in, gebruik stops en leer je kapitaal beschermen. Meer info hierover in mijn boek Leren Traden.

The American Dream...
The American Dream...
The Little Book That Still Beats The Market
The Little Book That Still Beats The Market

Gerelateerde nieuwsberichten


'ECB maakt systeem kapot'

door Redactie geplaatst op 14 maart 2016
De ECB wil de inflatie kost wat kost dicht tegen de 2 procent brengen en wordt zo als het ware een kamikazepiloot. Dat zegt Nout Wellink, oud president van De Nederlandsche Bank.