Beursprognoses - Blijf aan de juiste kant van de markt!

Blijf aan de juiste kant van de markt!

U bent hier : Home » Analisten

Analisten


Analisten


stevenanthonis-150

Steven Anthonis

Steven Anthonis is de oprichter en hoofdredacteur van Beursprognoses en de auteur van het boek Leren Traden.  Hij geeft ook regelmatig seminars en webinars in opdracht van enkele bekende brokers. 

Op Beursprognoses wil hij visies van verschillende analisten aan bod laten komen. Optimistische en pessimistische visies zijn nodig om als belegger steeds voorbereid te zijn op alle mogelijke scenario's. Zo wordt u niet in slaap gewiegd door het vaak eenzijdig positieve nieuws dat de mainstream media brengt. 

abnamro

ABN AMRO

ABN AMRO is een Nederlandse bankgroep.

gerritbosboom

Gerrit Bosboom

Gerrit Bosboom is al ruim 20 jaar actief als financieel analist. Een groot gedeelte daarvan als fundamenteel analist bij een van de grootste financiële dienstverleners van Nederland. Sinds 2002 is hij echter werkzaam als zelfstandig analist. Hij hanteert hierbij de uitgangspunten van de technische analyse om winstgevend te beleggen. Meer informatie over zijn trendscore systeem vindt u op Trendscore.be.

yvonbaldewijns_foto

Ivan Baldewijns

Ivan Baldewijns heeft meer dan 30 jaar beleggingservaring opgebouwd in de bankwereld. De laatste jaren van zijn bankloopbaan was hij actief als Chief Economist voor twee financiële instellingen. Hij voorspelde de crash van 1987, het barsten van de technologiebubbel in 2000 en gaf ook in augustus 2008 een verkoopsignaal af. Hij geeft dagelijks advies voor CFD's met de CFD Club.

topaandelen

Jack Hoogland

Jack Hoogland is de uitgever van Topaandelen, een service waarmee hij op korte tijd een enorme aanhang heeft gekregen. Met zijn eigen unieke criteria selecteert hij de goedkoopste aandelen van de sterkste en best presterende bedrijven. Ook de succesvolle beleggingsdiensten Maandagtrader en Woensdagtrader worden door hem verzorgd.

logo31072012

Ivo Leclère

De voorbije 10 jaar heb ik de beurs nauwgezet gevolgd en heb ik me gespecialiseerd in het bestuderen en interpreteren van moving averages en de samenhang tussen de grote en kleine tijdframes. Mijn jarenlange ervaring heeft geleid tot een heldere kijk op grafieken om te kunnen handelen met de nodige inzichten en een hoge graad van waarschijnlijkheid. 

Onthoud steeds: "De markt IS!" 

Op www.invest-in-vision.com vind je mijn technische analyse van de Europese en de Amerikaanse beurs in woord en beeld.

slimbeleggen2

Slim Beleggen

Slim Beleggen biedt een nieuwe kijk op beleggen. Er worden langdurige cycli geanalyseerd met daaraan gekoppeld een reeks strategische beleggingen en concrete tips in diverse activaklassen. De methodes en strategieën worden in praktijk omgezet in rapporten/publicaties van Slim Beleggen. Slim Beleggen is vanuit verschillende achtergronden ontstaan: Bancaire sector (KBC Securities, KBC Bolero, …), Financiële media (Cash/Trends, Inside Beleggen, …) en consultancy.

stocktimer

Stocktimer

Dagelijks genereren onze systemen signalen en alleen de meest betrouwbare signalen worden naar onze abonnees verzonden. De tradesignalen worden gegenereerd op de AEX, BEL 20, CAC 40 en de DAX. Maar liefst 75% van deze signalen is winstgevend! Meer info op Stocktimer.nl.

marchaagen

Marc Haagen

Marc Haagen (1961, België) studeerde kort Toegepaste Economische Wetenschappen maar ontwikkelde zich toch liever tot een self made man in de financiële wereld. Hij beschikt over 20 jaar ervaring in actief beleggen en publiceert regelmatig in diverse media. In 2005 startte hij met succes zijn eigen beleggersbrief voor België en Nederland : Haagen Invest. Kenmerkend voor Marc Haagen is dat hij moeilijke onderwerpen op een uiterst heldere manier behandelt. In 2011 startte hij zijn eigen online goud-en zilvershop.

bpr

Redactie

De redactie van deze website probeert u regelmatig enkele interessante inzichten over de beurs te brengen.

logo Monest

Monest.net

Bij Monest leer je onafhankelijk en kritisch beleggen. Via onze website, workshops en webinars willen we mensen op een educatieve manier begeleiden in hun zoektocht naar hun eigen winstgevende beurssysteem.

Voor tips en gratis webinars kan je bij Monest terecht op volgende pagina:

Overleven in Turbulente Markten EN Leren Beleggen!

 

renekreileman

Rene Kreileman

René Kreileman is de eigenaar en oprichter van Rean Invest. René startte met beleggen in de jaren 90. Na heel wat vallen en opstaan ontwikkelde hij het beleggingsmodel BeursToppers dat hij zelf in praktijk gebruikt voor zijn eigen portefeuille. Meer info op www.beurstoppers.be.

marktindicator

Marktindicator

Marktindicator geeft u een heldere en objectieve analyse van de financiële wereld. Dankzij de jarenlange ervaring van onze auteurs kunnen we u kwaliteitsvolle analyses, rapporten en dossiers aanbieden. Wilt u kwaliteitsvolle informatie om een goed beeld te kunnen vormen van de markten, neem dan een kijkje op Marktindicator.

selwyn

Selwyn Duijvestijn

Selwyn Duijvestijn is oprichter van de site BeursBazaar. Daar schrijft hij meerdere malen per dag een bericht in het beursdagboek en wekelijks een column. Beleggen gebeurt vooral met turbo's en sprinters, omdat dankzij de sterke hefboomwerking snel een hoog rendement behaald kan worden. In zijn analyses houdt hij verschillende indices, grondstoffen en valuta tegen het licht. Hierbij wordt voortdurend de onderlinge relatie bekeken en de huidige trend in de gaten gehouden.

tomlassing

Tom Lassing

Tom Lassing ging reeds in 1993 van start met het uitgeven van financiële nieuwsbrieven. In 2001 werd onder andere Beursbox opgericht. Vanuit die website zijn heel wat nieuwe services voortgekomen. Het belangrijkste project daarvan is nu de Beursaccent nieuwsbrief (www.beursaccent.be).

tradeoftheday

Trade Of The Day

Trade Of The Day brengt regelmatig korte en duidelijke trading adviezen van analisten. Beloftevolle aandelen die volgens de analisten klaar staan om opwaarts uit te breken... of aandelen die rijp zijn om uit de portefeuille te gooien. Ook leren we beursgenoteerde bedrijven beter kennen door CEO's aan het woord te laten.

fli

Frederik Liefooghe

Frederik Liefooghe is een ervaren belegger in de privé-sfeer. Hij volgde aan de NHA de cursus Praktisch Beleggen en heeft een diploma Toegepaste Informatica.Hij volgde de cursus Journalistiek aan de CVA Antwerpen.

Professioneel was hij 14 jaar werkzaam in de IT wereld als database administrator.

Default user avatar

Maarten Verheyen

Maarten Verheyen is de oprichter van het beleggingsblad SMART Capital. Daarnaast geeft hij nog andere financiële publicaties uit, zoals Groeilanden en Magische Formule. Hij waarschuwde zijn lezers meer dan één jaar op voorhand voor een totale ineenstorting van de banksector en de onvermijdbare gevolgen voor de economie. Hij is ook aandeelhouder van de broker TradersOnly.

goldmoney

GoldMoney

GoldMoney werd in 2001 opgericht door James en Geoff Turk. GoldMoney wil iedereen op een gemakkelijke manier toegang geven tot de edelmetaalmarkt. De edelmetalen worden voor u bewaard in de veiligste VIA MAT kluizen ter wereld. Onafhankelijke audits bevestigen elk kwartaal dat het goud op uw GoldMoney rekening werkelijk in de kluis ligt. GoldMoney is de veiligste manier om fysiek goud en zilver te bezitten!

Default user avatar

Ganntrader

Een goede analyse van de financiele markten is een samenspel tussen fundamentele- en technische analyse. Daarnaast moet ook rekening worden gehouden met het sentiment. GannTrader brengt al deze invalshoeken in kaart en maakt er een verslag van in de wekelijkse analyserapporten. Voor meer info kan u terecht op www.ganntrader.be.

Default user avatar

David Lohman

David Lohman promoveerde op een proefschrift over de handel in derivaten en sindsdien heeft de financiële wereld hem niet meer losgelaten. Hij werkte bij verschillende multinationals in verschillende landen, telkens met de opdracht om de posities van de bedrijven in kwestie te hedgen tegen onverwachte bewegingen in valutakoersen en commoditiesprijzen. Hij woont en werkt momenteel in Singapore, maar is regelmatig terug in België. David is daarnaast een gepassioneerd belegger, die rechtstreeks op de Aziatische beurzen handelt. Hij bekijkt de zaken graag door een zwarte bril. Het kan daarna alleen maar meevallen, aldus David. Hij heeft zelf de website www.beursvisie.eu.

Default user avatar

Marcel Bronner

Marcel Bronner stapte vlak voor de crash van 1987 in het vak. Vanaf 1998 is hij begonnen met diverse opleidingen TA om in 2000 van start te gaan met de Amerikaanse opleiding op dit gebied. In 2003 heeft hij zijn opleiding bij de MTA afgerond en in datzelfde jaar verkreeg hij als 2e analist in Nederland de bijbehorende titel CMT. Dit staat voor Chartered Market Technician. Marcel Bronner heeft ook een eigen webiste, zie www.mbronner.nl.

ronaldkars

Ronald Kars

Ronald Kars is reeds twintig jaren actief als beurshandelaar. In zijn analyses zoekt hij steeds naar kruispunten van tijd, prijs en kracht. Hij weet dit om te zetten in concrete aan- en verkoopadviezen voor zowel de korte- als de lange termijn belegger. Kars heeft een unieke methode ontwikkeld om het toekomstige koersverloop te voorspellen. Zijn handelssysteem is bekend onder de naam “Hotspot methodiek”. Het Hotspot handelssysteem heeft tot doel een gestage groei van het kapitaal, waarbij wel de voordelen van een trendvolgend systeem worden genoten maar niet de nadelen. Meer info op www.ronaldkars.be.

Default user avatar

Jan Breestraat

Jan Breestraat bezit al 30 jaar een klein bouwkundigadvies-/architectenbureau, met als hoofdactiviteit het ontwerpen, tekenen en berekenen van villa's, bungalows, landhuizen en bedrijfspanden. Vanaf 1973 ging hij zich als nevenactiviteit tevens bezig houden met het ontwerpen van beurssystemen. Aanvankelijk op de Amerikaanse beurzen en vanaf 1985 alleen nog op de Amsterdamse beurs. Zijn specialisme is het ontwerpen van 100% trendneutrale systemen met grote winstkansen, korte looptijden en een uiterst lage drawdown. Meer info op www.tarbo.nl.

optieblog

Optieblog

Peter Berger & Michiel Rietveld zijn optiehandelaren met ruime ervaring in de Nederlandse en Amerikaanse optiemarkten. Het duo handelt al jaren elke dag met een consistent resultaat en bijzonder goed trackrecord. Samen besturen ze Optieblog waar de kennis en specialisatie worden omgezet in winstgevende tips met bovengemiddelde resultaten.

Default user avatar

Munther Marji

Munther Marji begon als makelaar in de valutawereld en klom langzaam maar zeker op naar de hoogste leidinggevende posities. Hij werkte bij enkele van de grootste beurshuizen in Jordanië, Saoedi-Arabië en Bahrein. Zijn technische analyses worden wereldwijd gepubliceerd. De analyses die op deze website gepost worden zijn in het Nederlands vertaald door www.forexpros.nl.

Default user avatar

AEGON

Indexbeleggen betekent relatief eenvoudig beleggen. U belegt in indexfondsen. Dat zijn beleggingsfondsen die als doel hebben hetzelfde rendement te behalen als een bepaalde beursindex. U belegt met indexfondsen hoofdzakelijk in aandelen of obligaties die in de desbetreffende index zijn opgenomen. Start direct met AEGON Indexbeleggen.

Default user avatar

Franciscus Roorda

Franciscus Roorda is particulier belegger. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring met het werken met technische analyse. De laatste jaren werkt hij voornamelijk met systemen maar blijft hij eveneens de markten analyseren via de technische analyse. Dit omdat hij een passie heeft voor grafieken en omdat hij altijd zoekt naar verbetering van zijn systemen. Mr drs F.A. Roorda studeerde biochemie en rechten. De analyses die hier gepubliceerd worden zijn afkomstig van nl.forexpros.nl.

Default user avatar

CroesusForum.com

Het Croesusforum is een volstrekt onafhankelijk en niet-commercieel beleggersforum. In het dagelijkse "Beurspraatje" worden verschillende markten geanalyseerd op basis van zowel klassieke Technische Analyse als zelf ontwikkelde analysemethodes. De trouwe lezers hebben dus steeds een duidelijke beeld van de meest waarschijnlijke richting die de markten zullen kiezen.
Naast deze analyses verschijnen er ook regelmatig concrete tradingsignalen en beleggingstips.
Hiernaast zorgen verschillende auteurs voor meerdere leerrijke artikels per week over beleggen, financiën, kunst & antiek, wetenschap en technologie, actualiteit, politiek en andere interessante onderwerpen.
Reageren op onze artikels is eenvoudig en snel. Wij hopen u dan ook spoedig te mogen verwelkomen!

beursloper

Beursloper

Waardebeleger Sam Hollanders is de initiatiefnemer van Beursloper. Hij vergaarde zijn kennis door veel te lezen in werk van beleggingsgoeroe's zoals Joel Greenblatt, Charlie Munger, Philip Fisher, Benjamin Graham en Warren Buffet. De principes van het value-investing of waardebeleggen worden strikt toegepast bij Beursloper. Met als belangrijkste regel: stressloos-beleggen.

marktgevoel

Marktgevoel

Marktgevoel zorgt voor uw dagelijkse dosis Marktgevoel live vanaf de beursvloer van Beursplein 5 in Amsterdam, het financiële hart van Nederland.

workforall

WorkForAll

WorkForAll is een onafhankelijke sociaal-economische denktank. Het doel is na te denken en wetenschappelijk verdedigbaar onderzoek uit te voeren naar maatschappelijke modellen en structuren die zowel het recht op arbeid als de individuele vrijheid in alle verantwoordelijkheid herstellen voor alle mensen. Derhalve zijn ze kritisch over bestaande gemeenschapsmodellen, zelfs wanneer deze met de beste bedoelingen in het leven werden geroepen. De wereld verandert snel en gemeenschappen moeten zich aanpassen op straffe van snel irrelevant te worden.

Opdat het individu van zijn vrijheid, lees zijn recht op zelfbeschikking, zou kunnen genieten moet hij kunnen produceren in de economische zin van het woord. Er is geen welzijn zonder welvaart en daarom kan het recht op arbeid niet afgesplitst worden van het recht op zelfbeschikking.

De WorkForAll denktank wil de maatschappelijke modellen die bovenstaande waarden bevorderen op een objectieve manier onderzoeken en ontwikkelen. Het doel is de samenleving en de door haar gemandateerde politici de argumenten te geven om zichzelf te veranderen en een omgeving te scheppen waarin iedereen een gelukkig mens kan zijn in volle verantwoordelijkheid.

chrisboon

Chris Boon

Chris is een algoritmische trader met een achtergrond in psychologie, training & bussiness-consultancy die vindt dat statistiek de drijvende kracht moet zijn achter consistent succes in de markten. Hij richt zich op het bouwen van  handelssystemen en maakt zich niet al te druk over de richting van de markt, of de uitslag van een individuele trade. Chris heeft twee eigen coaching programma's: de Online Trading Universiteit en het Master in Trading programma.

Default user avatar

BullionVault

BullionVault geeft particuliere beleggers toegang tot de professionele goudmarkt. U koopt en verkoopt goud in het betrouwbare Good Delivery System dat door professionals gebruikt wordt. Dankzij BullionVault betaalt u niet langer de premie die gouden munten en kleine goudbaren in zich dragen. Een account openen is gratis en bovendien krijgt u als welkomstcadeau 1 gram goud gratis. Bezoek de BullionVault website!

Default user avatar

Wim Grommen

Wim Grommen is van origine wiskunde/natuurkunde docent (10 jaar). Hij geeft al 25 jaar trainingen op het gebied van automatisering (Scheidegger, BTA Bergen op Zoom en Oracle Nederland). Momenteel verzorgt hij trainingen bij Transfer Solutions in Leerdam, een ICT-bedrijf dat gespecialiseerd is in dienstverlening rond Oracle-databasesystemen en Java-technologie. Als hobby heeft hij zich de laatste jaren verdiept in maatschappelijke transformatieprocessen en de S-curve.

Default user avatar

IkHebZe

Walter Schloss was meer dan 70 jaar lang een succesvol investeerder. Zijn aanpak? Hij had in de eerste plaats aandacht voor de balans van het bedrijf. Op ikhebze.be kunt u lezen WAAROM Schloss zo’n goede investeerder is en worden er investeringsvoorstellen van het ‘Schloss-type’ aangeboden.

harmvanwijk

Harm van Wijk

Harm van Wijk is de directeur van BeursBulletin. Hij werkte onder meer voor SNS Bank, Binckbank, ABN AMRO en De Financiële Telegraaf. Als beleggingsexpert is hij regelmatig te gast bij diverse programma’s op de Nederlandse radio en TV. Hij schreef ook de handleiding Geld verdienen met opties.

beursacademie

Beursacademie

De oprichters van Beursacademie zijn enthousiaste handelaren met meer dan twintig jaar ervaring in handelen en in anderen beter laten handelen. Beleggen is heel simpel. Toch zien we dat de ruime meerderheid van de handelaren en beleggers uiteindelijk geld verliest. Dat komt omdat ze de verkeerde verwachtingen hebben, zich slecht voorbereiden, geen eigen plan hebben, gebrek aan discipline hebben en vaak is het een combinatie van dit alles dat leidt tot verlies. Onze simpele, maar robuuste strategieëen zijn vooral gebaseerd op vraag & aanbod, iets waar het volgens ons vooral om draait. Verneem meer over onze cursussen op de Beursacademie website.

eremnikken

Erem + Nikken

Geert-Jan Nikken en Gökhan Erem werken samen in het in 2008 opgerichte Leomont. Eerder hadden ze bij Fortis een eigen desk Technische Analyse. Deze desk groeide rond de eeuwwisseling uit tot de toonaangevende Technische Analyse desk binnen de Benelux. Met Leomont verzorgen ze dagelijks op de voor hun kenmerkende transparante en actuele wijze technische analyse op verschillende markten. Leomont bedient zowel de particuliere als zakelijke beleggers. Meer info op eremplusnikken.nl

Alle communicatie i.v.m. uw gegevens gebeurt over een beveiligde verbinding! Klik hier om meer te lezen over hoe wij uw gegevens beveiligen.


Fouten opgetreden:


Alle communicatie i.v.m. uw gegevens gebeurt over een beveiligde verbinding! Klik hier om meer te lezen over hoe wij uw gegevens beveiligen.


Fouten opgetreden:


Alle communicatie i.v.m. uw gegevens gebeurt over een beveiligde verbinding! Klik hier om meer te lezen over hoe wij uw gegevens beveiligen.


Fouten opgetreden:


Fouten opgetreden:

Nieuwe abonnees krijgen het gratis rapport "Handelen op de financiële markten: hoe enkele honderden euro's volstaan om te leren traden".

Emailhosting door YMLP
Fouten opgetreden:

U wilt een reactie melden als ongepast. Geef ons hieronder aan waarom u deze reactie ongepast vindt. Wij nemen vervolgens uw commentaar in beraad.


5 + 1 =